WAARSCHUWING VOOR OPLICHTING

Wij ontvangen momenteel veel meldingen dat een oplichter zich voordoet als een medewerker van ons kantoor in een poging om slachtoffers geld afhandig te maken. 

De oplichters sturen valse (spam) e-mails uit naam van Van Loon Incasso Advocaten. De valse e-mails kunt u onder meer herkennen aan het vermelde e-mailadres van de afzender. In veel gevallen is dit fixdebt.services@outlook.com en centraal-justitieel-incassobureau@outlook.com. Als naam van de afzender is vermeld: noreply@vanloonincasso.nl of noreply@vanloon-incasso.nl. Verder worden er verschillende namen gebruikt als afzender, waaronder Veenstra en Boersma. Dit zijn geen e-mailadressen of namen die in gebruik zijn bij ons kantoor.

Let op en doe aangifte

Ons kantoor betreurt het uiteraard enorm dat onze goede naam door dit soort oplichters wordt misbruikt. Technisch gezien is hieraan helaas niets te doen. Op dit moment worden meerdere incassobureaus, deurwaarders- en advocatenkantoren hierdoor getroffen.

Hoewel dit soort situaties niet kunnen worden voorkomen, kan er natuurlijk wel voor worden gewaarschuwd om te voorkomen dat oplichters (meer) slachtoffers maken. 

Wordt u ook gemaild?

Reageer dan niet en betaal zeker niet! Doe aangifte bij de politie, zodat de politie over zo veel mogelijk informatie beschikt en deze oplichters wellicht kan traceren en vervolgen.

Momenteel staat onze telefoon (begrijpelijkerwijs) roodgloeiend. Gelet op de vele telefoontjes raken onze lijn overbelast. Wij verzoeken u dan ook ons kantoor niet meer te bellen maar te mailen naar info@vanloon-advocaten.nl