Letselschade

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Maar zelfs een klein ongeluk kan grote gevolgen hebben. Letselschade kan onder meer ontstaan door een verkeersongeval, ongevallen op het werk of blootstelling aan gevaarlijke stoffen, mishandeling en medische fouten.

Aanpak letselschadezaak

Hoe een letselschadezaak wordt aangepakt, is van groot belang voor de uitkomst. Daarom is het zaak dat u zich vroegtijdig laat bijstaan door een deskundige. Zelf heeft u vaak al genoeg ellende aan uw hoofd om u ook nog eens bezig te houden met allerlei juridische rompslomp. Voor ons is dat ons vak. Wij schakelen zonodig een medisch expert in om uw beperkingen vast te stellen, becijferen uw inkomensverlies ten gevolge van het letsel en treden in onderhandeling met de veroorzaker.

Om de hoogte van de schade te kunnen bepalen, moet eerst duidelijkheid bestaan over de omvang van de aansprakelijkheid en de gevolgen. Herstel van opgelopen letsel duurt vaak lang en de restgevolgen zijn niet altijd direct duidelijk. Het is dan gebruikelijk om tussentijds voorschotten te vragen van de wederpartij. Het getouwtrek dat hiermee gepaard gaat, doen wij graag voor u. En als de wederpartij helemaal niet over de brug wil komen, starten wij een procedure.

Omdat dit soort schade vaak onder de verzekering valt, is onze rechtsbijstand voor u meestal gratis. Aarzelt u dus niet om ons in te schakelen.

Contact

Wilt u ons inschakelen voor advies of hulp bij letselschade? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U vindt ons in de omgeving van Rhenen, Ede en Barneveld.

Ga naar contact