Advocaat Rhenen

U hebt een advocaat in Rhenen nodig die u snel en vakkundig bijstaat? Van Loon Advocaten staat bekend om haar gedegen werkwijze en goede omgang met de cliënt. U kunt van ons daadkrachtig optreden verwachten, waarbij wij u steeds op de hoogte houden van de gang van zaken.

Uw advocaat staat voor u klaar. Hebt u vragen over uw juridische kwestie en bent u op zoek naar een advocaat in Rhenen en omgeving die u direct kan bijstaan? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn goed bereikbaar en helpen u graag verder.

Neem contact op


Snel juridische hulp van uw rechtskundige in Rhenen

Hebt u een advocaat nodig, dan bent u in een juridische kwestie verwikkeld die u heel wat zorgen kan opleveren. U weet niet goed welke vervolgstappen verstandig zijn en hebt behoefte aan iemand die u bij de hand neemt en sterk doet staan in deze kwestie.

Van Loon Advocaten is gevestigd in Veenendaal en heeft Rhenen ook tot haar werkgebied. Onze advocaten hebben al velen vóór u bijgestaan in moeilijke kwesties. Wij weten welke impact een rechtszaak of juridisch geschil op uw leven heeft. Onze advocaten zijn wekelijks in de rechtszaal te vinden, kennen de wet en de jurisprudentie en staan u vanuit deze positie graag bij: samen staan we sterk.

Zoekt u snel een advocaat in Rhenen vanwege een nijpende kwestie, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn goed bereikbaar en geven u graag vrijblijvend uitleg over hoe wij u bijstaan in uw specifieke situatie.

Persoonlijke service bij uw advocatenkantoor Rhenen

Van Loon Advocaten richt haar dienstverlening specifiek op de regio Rhenen, Veenendaal, Ede. Dit maakt dat veel mensen in Rhenen advocaten van Van Loon Advocaten inschakelen.

Onze aanpak zorgt ervoor dat u een persoonlijke behandeling krijgt. U krijgt uw eigen advocaat die precies weet hoe het ervoor staat met uw zaak. Uw advocaat is goed bereikbaar en u kunt hem of haar al uw vragen stellen. Wij zijn een klantvriendelijk kantoor, wat voor ons ook inhoudt dat we u steeds op een begrijpelijke manier te woord staan en u op de hoogte houden van ontwikkelingen in uw zaak.

Neem direct contact op


Advocaat Rhenen: hiervoor kunt u bij ons terecht

U kunt voor veel uiteenlopende kwesties bij ons terecht. Of u nu een rechtskundige in Rhenen zoekt voor een familiekwestie of hulp nodig hebt op het gebied van arbeidsrecht: bij Van Loon advocaten vindt u de advocaat met expertise en praktijkervaring in het rechtsgebied waarin u hulp nodig hebt.

Hieronder vindt u een overzicht van de rechtsgebieden waarin wij al jarenlang onze cliënten bijstaan.

 • Ondernemingsrecht (Voor conflicten met zakelijke partners of onenigheid binnen uw bedrijf)
 • Arbeidsrecht (Uw conflicten op de werkvloer zijn in goede handen bij Van Loon Advocaten)
 • Huurrecht (Hebt u als huurder of verhuurder te maken met een huurconflict? Wij staan u graag bij)
 • Incasso (Onze advocaten helpen u graag bij uitblijvende betalingen)
 • Bestuursrecht (Van Loon Advocaten helpt u bezwaar aan te tekenen tegen beslissingen van de overheid)
 • Onroerend goed en ruimtelijk ordening (Met ons aan uw zijde staat u sterk in uw zaak aangaande onroerend goed)
 • Intellectueel eigendom (Uw octrooirechten of juist uw vermeende inbreuk op andermans octrooi: wij kennen de regels)
 • Verbintenissen (Ontstaat er een conflict over een verbintenis die u bent aangegaan, dan is Van Loon Advocaten thuis in het verbintenissenrecht)
 • Letselschade (In het geval van letselschade nemen wij u het ‘getouwtrek’ met de wederpartij graag uit handen)

Waarom Van Loon Advocaten als uw advocaat in Rhenen?

 • Goed bereikbaar, ook voor vrijblijvend advies

Hebt u snel hulp of advies nodig, dan bereikt u Van Loon Advocaten snel. Hebt u vragen over uw kwestie of over onze werkwijze, dan staan wij u graag te woord.

 • Wij houden u op de hoogte

Onze cliënten kiezen voor ons vanwege onze proactieve houding. Wij houden u uit eigen beweging op de hoogte van uw zaak.

 • Regionaal en persoonlijk

Wij zijn regionaal actief als advocaten in Rhenen en omgeving. Ook in de omliggende plaatsen Veenendaal, Barneveld, Ede, Nijkerk en Wageningen vertrouwen onze cliënten op onze expertise.

 • Ruime rechtszaalervaring

Vrijwel wekelijks staan wij in de rechtszaal. Dit maakt dat wij ruime kennis van de praktijk hebben en een goede inschatting kunnen maken van het verloop van uw zaak.

 • Scherp uurtarief

Ons uurtarief ligt onder het gemiddelde uurtarief van advocaten. Dit in combinatie met onze persoonlijke, vriendelijke aanpak is voor velen een reden om voor Van Loon Advocaten te kiezen als hun rechtskundige in Rhenen.