Advocaat Ede

Natuurlijk hoopt u dat het nooit nodig is om een advocaat in de arm te nemen. Hebt u wel rechtsbijstand nodig en zoekt u een advocaat in Ede, dan staan Van Loon Advocaten graag aan uw zijde.

Onze advocaten hebben gedegen kennis van de wet en de jurisprudentie en zijn vrijwel wekelijks in de rechtszaal te vinden. Zij hielpen al vele cliënten vóór u met uiteenlopende zaken. Mogen zij u nu helpen?

Contact opnemen

Uw advocaat: kies voor persoonlijke service

Wat ons advocatenkantoor uniek maakt, is onze persoonlijke service. Wij zijn een advocatenkantoor dat in Ede en omstreken werkzaam is. Zo zijn wij niet alleen als advocaten in Ede werkzaam, maar zijn wij ook met regelmaat werkzaam als bijvoorbeeld advocaat in Rhenen.

De aard van ons kantoor garandeert u persoonlijke service. U krijgt bij ons gemakkelijk uw eigen advocaat aan de lijn en hebt niet te maken met een steeds wisselende secretaresse of een bandje.

Wij weten dat de wereld van de advocatuur vaak ondoorzichtig is en zetten ons er daarom juist voor in onze werkzaamheden voor u inzichtelijk te maken. Wij werken transparant en staan u bij met advies voor uw persoonlijke situatie. Uw advocaat weet precies hoe het ervoor staat met uw zaak en houdt u op de hoogte van de voortgang. Hebt u vragen, dan staat het u te allen tijde vrij contact met hem of haar op te nemen.

Uw advocaat in Ede met expertise en ruime praktijkervaring

Wij zijn een advocatenkantoor dat actief is in de regio van Ede, Veenendaal, Barneveld en omstreken. Onze advocaten zijn vrijwel wekelijks in de rechtszaal te vinden zijn. Zij hebben dus zeer ruime praktijkervaring en weten op basis van deze ervaring goed in te schatten wat de afloop van uw geschil zal zijn. Deze kennis zetten zij in om u een realistisch beeld te geven van het mogelijke verloop van uw zaak.

Ik wil contact

Waarom Van Loon Advocaten als uw advocatenkantoor Ede?

  • Duidelijke communicatie

Wij vertellen u waar het op staat en geven u eerlijk advies. Wij zijn er om u verder te helpen, niet om meer vragen op te roepen.

  • Scherp uurtarief

Ons uurtarief ligt onder het gemiddelde uurtarief van advocaten.

  • Goed bereikbaar

Hebt u advies nodig, dan belt u uw advocaat. Hij is goed bereikbaar en helpt u verder op momenten dat u hem nodig hebt.

  • Tevreden cliënten

Eerdere en huidige cliënten beoordelen ons met gemiddeld een 4,9/5. Zij noemen onder andere ons snelle handelen, onze eerlijkheid en onze inzet als sterke punten.

  • Persoonlijke aanpak

Iedere zaak is uniek. Wij gaan uit van uw persoonlijke vraag en situatie en passen hier onze aanpak op aan.

Waarvoor hebt u een rechtsgeleerde in Ede nodig?

Onze advocaten worden ingezet voor veel verschillende kwesties. U hebt bijvoorbeeld iemand nodig die u bijstaat in uw scheiding, u hebt een conflict met de verhuurder van uw woning of u hebt als werkgever een geschil met een van uw werknemers.

De diensten van Van Loon Advocaten beslaan in Ede diverse rechtsgebieden. U vindt alle rechtsgebieden waarin wij als advocaat in Ede actief zijn onder ons menu-item ‘Onze rechtsgebieden’. Hieronder lichten wij graag enkele van onze rechtsgebieden uit.

Arbeidsrecht advocaat Ede

Voor hulp bij conflicten op de werkvloer bent u bij Van Loon Advocaten op het juiste adres. Wij staan zowel ondernemers als werknemers bij in kwesties aangaande het arbeidsrecht. Neem contact op met onze advocaten om vrijblijvend advies in te winnen voor uw situatie.

Letselschade advocaat Ede

Hebt u te maken met letsel door toedoen van derden, dan is Van Loon Advocaten graag uw letselschade advocaat in Ede. U hebt als gevolg van het letsel genoeg aan uw hoofd. Wij nemen graag het juridische gedeelte van dit vraagstuk voor onze rekening. Wij leggen u steeds uit welke vervolgstappen wij ondernemen en houden u op de hoogte van de voortgang van de zaak.

Neem contact op