Advocaat Apeldoorn

U zoekt een advocaat in Apeldoorn. De juiste advocaat in de arm nemen is een belangrijke beslissing: een goede advocaat laat u sterk staan in uw zaak en geeft u gedegen advies dat leidt tot een duurzame oplossing.

Van Loon Advocaten is al sinds 1975 actief als advocaat in Apeldoorn en omstreken. Ons kleine team van vakkundige advocaten staat u bij in uiteenlopende zaken, van echtscheiding tot arbeidsconflict en van huurkwesties tot letselschade. Waarmee mag Van Loon Advocaten u helpen?

Neem contact op


Advocaat Apeldoorn gezocht? Van Loon Advocaten staat voor u klaar

Een advocaat hoopt u nooit nodig te hebben. Als het echter toch aan de orde komt, is het zaak een betrouwbare advocaat te vinden die u in raad en daad terzijde staat. Van Loon Advocaten is al jarenlang die advocaat in Apeldoorn. Dankzij onze servicegerichte aanpak en transparante werkwijze staan wij goed aangeschreven als advocaten in Apeldoorn en directe omgeving.

Waarom kiezen voor Van Loon Advocaten als advocaat Apeldoorn

Zoekt u een advocaat in Apeldoorn en omstreken, dan is er genoeg keuze. Wat maakt Van Loon Advocaten uniek, waarom is in zee gaan met ons een verstandige keuze? Ons advocatenkantoor biedt u enkele duidelijke voordelen:

  • Onze cliënten zijn zeer tevreden over ons werk

Onze reviews in Google zijn eensgezind: eerdere en huidige cliënten geven ons werk een 4,9/5. Zij noemen onder andere onze korte reactietijden, onze behulpzaamheid en onze eerlijkheid als sterke punten.

  • U krijgt duidelijke uitleg en wordt op de hoogte gehouden

Duidelijke communicatie is van cruciaal belang: u wilt weten hoe het ervoor staat met uw zaak en begrijpen wat er gaande is. Onze advocaten informeren u doorlopend, leggen u uit hoe juridische procedures werken en wat deze voor u betekenen.

  • Uw persoonlijke advocaat is goed bereikbaar

U hebt altijd een persoonlijke advocaat. Deze advocaat wordt aan u gekoppeld op basis van uw zaak: wij zoeken bij uw zaak de advocaat die ruime ervaring heeft in soortgelijke situaties. Uw advocaat staat u steeds ter beschikking: u kunt hem al uw vragen stellen.

  • Ruime ervaring in de rechtszaal

Bijna wekelijks staan wij in de rechtszaal. Onze advocaten zijn dus niet alleen theoretisch onderlegd, maar weten ook hoe de praktijk van de jurisprudentie eruitziet. Dit helpt hen hun werkwijze te baseren op realistische inschattingen.

  • Uurtarieven onder het gemiddelde

Onze uurtarieven liggen iets onder het gemiddelde uurtarief van advocaten. Dit in combinatie met onze uitstekende service en vriendelijke, persoonlijke contact met onze cliënten zorgt ervoor dat wij vaak worden verkozen boven andere advocaten in Apeldoorn.

Neem direct contact op


Regionaal advocatenkantoor Apeldoorn voor persoonlijke service

Onze persoonlijke service is een belangrijk kenmerk van onze werkwijze. Wij geloven in de kracht van regionaal en kleinschalig. U krijgt gemakkelijk uw eigen advocaat aan de telefoon. Hij of zij is op de hoogte van uw zaak en staat u persoonlijk bij met praktische adviezen.

Onze advocaten zijn professioneel en staan u met raad en daad terzijde op juridisch vlak. Daarnaast weten zij: als een advocaat nodig is, duidt dat er vaak op dat onze cliënten in een moeilijke situatie verkeren. Uw advocaat gaat daarom discreet en vertrouwelijk om met de informatie die hem ter ore komt. Hij biedt u een luisterend oor en helpt u vooruitkijken. Samen met u werkt uw advocaat aan een duurzame oplossing voor uw kwestie.

Onze rechten

Wij zijn als advocaat in Apeldoorn werkzaam in verschillende rechtsgebieden. Wij lichten graag enkele van onze werkzaamheden voor u uit. Een volledig overzicht van alle rechtsgebieden waarin wij werkzaam zijn, vindt u onder het menu-item ‘Rechtsgebieden’.

Advocaat huurrecht Apeldoorn

Als huurder of verhuurder kunt u ermee te maken krijgen: het huurrecht. Hebt u bijvoorbeeld een meningsverschil met uw verhuurder? Dreigt u uit uw huurwoning gezet te worden? Of wat als u als verhuurder uw woning ingezet ziet worden voor illegale activiteiten?

Van Loon Advocaten is uw advocaat in Apeldoorn die de rechten en plichten van huurder en verhuurder kent. Wij staan u terzijde en adviseren u graag over het huurrecht.

Advocaat bestuursrecht Apeldoorn

Hebt u als ondernemer een conflict met de overheid, bijvoorbeeld over vergunningen of ontheffingen? Bent u het niet eens met een door derden verkregen vergunning? Met een bestuursrecht advocaat van Van Loon Advocaten verzekert u zich van gedegen rechtsbijstand.

Letselschade advocaat Apeldoorn

Letselschade brengt al genoeg ongemak, verdriet en frustratie met zich mee, ook zonder dat er sprake is van onenigheid. Van Loon Advocaten neemt u graag het juridische gedeelte van uw ongeval uit handen en zorgt voor een zo gunstig mogelijke, permanente afhandeling.

Snel een advocaat Apeldoorn nodig? Neem vandaag nog contact op!

Is er haast bij? Onze advocaten staan voor u klaar. Neem direct contact op, maak kennis met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

Ik wil contact